Free background from VintageMadeForYou

maandag 16 februari 2015

Nog een kussen en andere knutsels

Allereerst wil ik jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Helemaal leuk vind ik het dat ik een aantal volgers heb gekregen, bedankt!
Het lijkt of ik alles in een sneltrein vaart maak maar is heb nog wat in te halen om op mijn blog te zetten vandaar weer flink wat foto's.
Eerst een kussen waar ik zelf helemaal weg van ben
 omdat dit echt mijn kleurtjes zijn.
 

 
Het volgende kussen wat ik wil gaan maken zal een achterkant worden met kabels of een hele grote kabel (even op YouTube gespiekt hoe je kabels moet breien). De kussens zijn verkrijgbaar voor €16,95.
 
De eer van deze tassen moet ik aan mijn moeder geven want die heeft ze voor mij gemaakt op de naaimachine. Wij zitten nu vaak samen te knutselen (hele tafel vol met spullen), erg gezellig. Ik had op internet bij iemand gezien dat ze een canvastas uit elkaar hadden gehaald en die heel leuk opgepimpt hadden. Dit hebben wij ook gedaan. Ik wil ze nog voorzien van wat leuke haaksels maar dat komt nog.
 
Deze tassen zijn verkrijgbaar voor € 15,95.
 
Ook heb ik deze leuke voorjaarsjaal gehaakt. Ik ben echt weg van het kleurenverloop van dit garen. Op dit moment ben ik er ook een omslagdoek van aan het maken.

Als laatste wil ik jullie de pop laten zien die ik met Catania Grande heb gehaakt. Ze is dus best groot. Ze mist alleen nog een schoen (daar ben ik nog mee bezig).
Dit is nu wel een heel lang blogbericht geworden maar ik heb nu niets meer liggen dus dan zal het elke keer 1 project worden wat ik kan laten zien.
 
Groetjes Monique
 


 


2 opmerkingen:

  1. geweldig wat een mooie creatie,s de pop vind ik ook zo leuk groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supergaaf zijn alle creaties Monique! Sommige had ik al (gedeeltelijk) gezien maar nog niet alles. Wat leuk wordt de pop ook.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen